Dizajn ambalaže za Alvi Vino

Možemo mnogo toga odabrati iz asortimana Alvi Vina. Od njihove linije manje prodavanih vina, do onih vodećih vina. Ubeđeni smo da ćete pronaći neka koja vam savršeno odgovaraju. Autor njihove ambalaže je studio Mark. Svojim dizajnom predstavili su jedinstvene karakteristike ovih vina i učinili ovaj proizvod prepoznatljivim. Alvi vina su kvalitetna vina pravljena od najfinijih sorti grožda. Shodno tome samo vino, pa samim tim i njegova ambalaža namenjena vrhunskim poznavaocima i ljubiteljima vina. Generalno, izgled je klasičan u skladu sa tradicijom proizvodnje vina.

 

dizajn-ambalaze-alvi-vino2

dizajn-ambalaze-alvi-vino2

dizajn-ambalaze-alvi-vino3

 

Alvi’s Drift reserve – Vina:

Alvi Drift ima i takozvana rezervna vina (reserve wines), kao i prvoklasna vina (drift wines). Kod Alvi Drift vina potreban je tradicionalni pristup dizajnu. Inspirisan detaljnijim prikazom Francuske, Mark Studio je dizajnirao ambalažu koja izgleda kao da je deo nekog udžbenika iz istorije. Tekst u foliji dodaje poseban luksuz i osećaj prestiža ovoj ambalaži.

Albertus Viljoen flagship vina:

Ovo vino je takode deo Alvi Drift opsega. Nazvano je po osnivaču i vlasniku vinograda Albertusu Viljoenu. Porodični grb je prisutan, samo je malo izmenjen za ovu priliku. Ovo vino se proizvodi u malim količinama tako da budite srećni ako naletite na ovaj dragulj.

 

dizajn-ambalaze-alvi-vino4

dizajn-ambalaze-alvi-vino4-5

 

Ova vina su jako pitka, tako da je bio potreban isti pristup u dizajnu. Kombinacije sa različitim jarkim i prijatnim bojama koje su dodate porodičnom grbu daju celom dizajnu neki istorijski i tradicionalni izgled. Vina su kreirana za mlade ljude, nove korisnike, ali je uprkos tome bitno naglasiti istorijski značaj i tradiciju ovog vina.

 

dizajn-ambalaze-alvi-vino7

dizajn-ambalaze-alvi-vino8