USLUGE


Naše usluge uključuju sve što je potrebno za davanje života vašem brendu. Počinjemo sa strateškim razmišljanjem i nastavljamo kroz proces dizajna i izrade ambalaže. Mi smo agencija sa iskustvom u kreiranju svih aspekta vašeg brenda i marketingom.

 BREND STRATEGIJA

Mi stvaramo strategiju koja će vaš brend približiti potrošačima. Dopustite da vam pomognemo da brendiranjem, ambalažom, prezentujemo vaš brend potrošačima na najbolji način.

 

IME BRENDA

Ime danas ima veći značaj nego ikada, pojavom društvenih mreža, povećanom upotrebom mobilnih telefona. Imenovanje je pola umetnost – pola nauka. Nemojte da vas ovaj proces obeshrabri – obratite se nama.

BRENDIRANJE I DIZAJN LOGOTIPA

Logotip je simbol koji predstavlja vaš brend. Iza uspešnih brendova stoje jednostavni i razumljivi logotipi i prepoznatljivi simboli, na osnovu kojih se ostvaruje veza sa korisnicima.

DIZAJN AMBALAŽE

Naše bogato iskustvo u prelepom svetu ambalaže, predstavlja prednost za naše klijente. Pomoćićemo vam u kreiranju opcija koje će učiniti vaš proizvod konkurentnim na tržištu, a samim tim i prodavanim.

STRUKTURNI DIZAJN

Trodimenzionalno razmišljanje je nešto potpuno prirodno u našoj agenciji. Ukoliko vam je potrebna jedinstvena struktura vašeg pakovanja, tu smo za vas. Takođe, iskoritićemo naš talenat iz industrijskog dizajna, da podignemo vaš brend na viši nivo.

COPYWRITING

Volimo reči. Tu smo za kreiranje sadržaja, slogana, reklamnih kampanja. Negujemo jasan stil izražavanja u našem marketinškom obraćanju.

 

WEB DIZAJN

Dizajniramo modetne sajtove koji će pomoći našim klijentima u nastupanju na digitalnim platformama. Naši talentovani web programeri će iskodirati moderan i user friendly sajt, samo za vas.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Samo za vas ćemo kreirati nastup na društvenim mrežama i povezati se sa potrošačima na taj način. Društvene mreže su najefikasnije okruženje za komunikaciju vašeg brenda sa potrošačima.

ELEMENTI BRENDA I MARKETINGA

Kreiraćemo kompletan materijal za štampanje koji vam je potreban – od vizit karti do reklamnih majica, automobila, kao i ostale marketinške kampanje.

MENADŽMENT

Često sarađujemo sa prodavcima ambalaže. Možemo vam pomoći u izboru jedinstvene ambalaže, koja će biti efikasna i isplativa.