Tapped Birch Voda – Dizajnirala agencija Horse

 

Dizajn ambalaže agencija Horse, Foreign Policy, Futura 1

 

Tapped Birch Water je voda sa različitim ukusima, dostupna u Velikoj Britaniji, a ukus vode je od breza iz Finskih šuma. Ambalažu za ovu vodu je dizajnirao londonski studio Horse, koji je oslikao lepu i malo jezivu scenu iz šuma breze. Cilj studija je bio da dizajnira ambalažu koja će izgledati kao drvo breze i teško da će iko ikada postići ovako ubedljiv dizajn. Braon pruge na mat belom materijalu su oslikale suštinu breza. Obojene etikete samo pružaju kontrast teksturi.

The Working Capitol – Dizajnirano od strane Foreign Policy studija

 

Dizajn ambalaže agencija Horse, Foreign Policy, Futura 2

 

Working Capitol je radni prostor i prostor za održavanje događaja koji se nalazi u fabrici keksa u Singapuru. Identitet je dizajniran od strane lokalne firme Foreign Policy Design Group. Identitet ima naučno fantastični izgled kome je teško odoleti. Sa toliko detalja i finesa, identitet izgleda sjajno. Svaki mali detalj, tipografski i grafički izgleda usaglašeno, ali i malo zbunjujuće na momente, kada je usaglašen sa jednostavnom crvenom, zelenom ili plavom paletom boja.

Artefactory dizajniran od strane agencije Futura

 

Dizajn ambalaže agencija Horse, Foreign Policy, Futura 3

 

Artefactory je fontana sa sokom, neobičan objekat i prodavnica u jednom, koji se nalazi u Queretaru u Meksiku. Autor identiteta je agencija iz Montereya – Futura. Logotip je spoj hrskavog, estetski lepog, nalik na ruskog psa Lajku. Utisak je da oni ne idu zajednu sa fontanom soka, i generalno je teško spojiti ovakav dizajn sa industrijskim dizajnom. Ipak, ova kombinacija privlači pažnju korisnicima.