Ne postoji napitak koji bi mogao biti više okrepljujući od limunade. Pogotovo ako je napravljena od izvorske vode sa Islanda. Alda Iceland je otišao korak dalje. Napravljeno je piće obogaćeno kolagenom iz morske vode. Za ovo jedinstveno piće dizajniran je posebno svež identitet, a deo njega čini i ambalaža.  Kreacija brenda, dizajn ambalaže i kompetan vizuelni identitet Alda Iceland brenda, potpuno prirodne vode sa morskim kolagenom je skladan i prati proizvod. Alda Iceland je osvežavajući proizvod, sa visoko kvalitetnim sastojcima. Proizvodi se i puni u maloj, porodičnoj fabrici na zapadnom Icelandu.

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu 1

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu 2

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu 3

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu

Priča koja stoji iza ove limunade leži u ograničenom procesu izrade, kvalitetnim sastojcima i prirodnim i održivim poreklom sirovina. Limunada je napravljena od izvorske vode sa Islanda. Voda se filtrira prolaskom kroz vulkanske stene, stvarajući najčistiju vodu na svetu. Jedna boga od 0.33l sadrži 4.95g prirodnog proteina, morskog kolagena.

 

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu 5

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu 6

 

Alda limunada se pakuje u tradicionalnim bocama za vodu, dajući joj neki retro – vajb. Bela oznaka jasno naglašava limunadu, tako da izgleda kao krajnji način da se ugasi žeđ. Očigledno, jarko žute boje limuna se pojavljuju u ambalaži i brendiranju. Školjkice govore da ima više sastojaka unutra. Ovaj proizvod je potpuno nov na tržištu. Proces dizajna je počeo od nule, od stvaranja brenda, ranih skica, do dizajna i štampanja nalepnica, kao i ostalog marketinškog materijala. Deo kompletnog procesa je bio i dizajn i izrada sajta.

 

Dizajn ambalaže za Alda Limunadu - 7