U ovom tekstu ćemo vas upoznati sa svim što podrazumeva dizajn ambalaže za AIAIAI. Osnovani 2006 godine, AIAIAI je kompanija iz Kopenhagena, koja se bavi proizvodnjom audio opreme. Posebno su specijalizovani za slušalice. Njihov najpoznatiji proizvod je TMA-2 – novija verzija TMA-1 slušalica. TMA predstavlja skraćenicu od „Tycho Magnetic Anomalies“ – koja omogućava korisnicima da naprave svoje slušalice od 18 različitih komponenti. Dakle – možete konfigurisati sami svoj model slušalica i testirati preliminarnu verziju. Da bi učinili ovaj proizvod što atraktivnijim, AIAIAI je kreirao fleksibilan sistem za ambalažu.

Dizajn ambalaže za AIAIAI 2

 

Dizajn ambalaže za AIAIAI

Crtice monospace-fontovi i gridovi nisu najnoviji izum u grafičkom dizajnu. Proizvod je takav da je teško od osnovnog seta opreme napraviti spektakularan proizvod. Što i čini ovaj sistem ambalaže sjajnim, zato što je uklopljen sa proizvodom. Grid sa crticama je prilagođen različitim veličinama kesica, kutija i bilo kojih drugih aplikacija. Uvek će biti prostora da se dodaju slova na samu ambalažu. Kategorije proizvoda su veoma opušteno napisane, čitljivo je i sve je izuzetno jasno.

 

Dizajn ambalaže za AIAIAI 3

Dizajn ambalaže za AIAIAI 4

Dizajn ambalaže za AIAIAI 5

Dizajn ambalaže za AIAIAI 6

Materijali za ambalažu su takođe odličan izbor, posebno sive plastične kesice koje vam daju kontrast i sa crnom kutijom i sa belim stikerima. Ovo je ambalaža koja može da stane na crtu Appleovoj ambalaži i ima svoj lični pečat.